Kysyttävää tuotteista? Soita (03) 475 8300

Stihl MS 261 C-M Light 04 ALE 31%
TARJOUS

Stihl MS 261 C-M Light 04 ALE 31%

Huippusuosittu tehokas ja kevyt Stihl MS 261 C-M nyt huippuedullisesti!

Saatavuustarkenne
VARASTOSSA
Erinomainen ja suosittu ammattisaha kaikkeen metsätyöhön. Helppo käynnistys yhdistelmäkatkaisimen ansiosta. Pitkäikäinen ilmansuodatinjärjestelmä HD2-ilmansuodattimella takaa pitkät huoltovälit. Purusuojan kiinteät mutterit. Innovatiivisesti muotoiltu Light 04 -laippa sekä uusi .325" RS Pro-teräketju takaavat suuremman sahaustehon.
729,00 €
1 065,00 €

Tekniset tiedot:
Kiskon pituus cm: 35-40
Kiskon pituus ": 14-16
Iskutilavuus cm³: 50,2
Iskutilavuus cu-in: 3,06
Teho kW/hv: 3/4,1
Teho hv: 4
Paino kg 1): 4,9
Paino lbs 2): 10,8
Teho-painosuhde kg/kW: 1,6
Järjestelmän paino kg 3): 5,8
Äänenpainetaso dB(A) 4): 105
Äänitehotaso dB(A) 4): 116
Tärinätaso vasen/oikea m/s² 5): 3,5/3,5
Sahan ketjujako: .325 "
CO2 g/kWh: 705

 

MANUAALINEN PAINEENALENNUS
VOIMIA SÄÄSTÄVÄ KÄYNNISTYS. Puolipuristin helpottaa laitteen käynnistystä. Kun venttiili avataan käynnistyksen yhteydessä, osa sylinterissä olevasta, kokoon puristetusta polttoaineseoksesta pääsee poistumaan. Tämä säästää käynnistysjärjestelmää ja vähentää käynnistettäessä tarvittavaa voimaa.


HD2-Suodatin
Tämä ilmansuodatin pitää kaikista hienoimmankin pölyn pois moottorista varmistaen erityisen pitkän moottorin käyttöiän. Kiitos suodattimen erityisen materiaalin se on helppo pitää puhtaana pesemällä suodatin lämpimällä vedellä.


Purusuojan kiinteät mutterit
Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. teräketjun vaihdon vuoksi, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä. Tämä helpottaa käyttäjää huomattavasti.


Säädettävä öljypumppu
Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.


TERÄKETJUN SIVUKIRISTYS
HELPPOA JA TURVALLISTA JÄLKIKIRISTYSTÄ. Teräketjun sivukiristys takaa turvallisen, helpon ja nopean jälkikiristyksen ja ketjun vaihdon. Kiristysruuvia käytetään ketjupyörän suojuksen läpi sivusuunnassa.


YHDISTELMÄKATKAISIN, JOSSA ON PYSÄYTYSTOIMINTO
HELPOTTAA KÄYTTÖÄ. Yhdistelmäkatkaisimessa tarvitaan enää vain yksi käynnistysasento. Kun moottori on sammutettu, katkaisin palautuu pysäytystoiminnon ansiosta automaattisesti käyttöasentoon. Lämmin kone voidaan siten käynnistää heti uudelleen.


KOMPENSAATTORI
VÄHEMMÄN HUOLTOA. Kaasuttimen säätöjärjestelmä, kompensaattori, huolehtii paineentasauksen avulla siitä, että ilmansuodattimen likaantumisesta huolimatta moottorin teho, pakokaasun laatu ja polttoaineenkulutus pysyvät pitkän aikaa lähes vakioina. Puhdista ilmansuodatin tämän takia vasta, kun laitteen teho heikkenee huomattavasti. Näin voit työskennellä pitkään huoltovapaasti.


PITKÄIKÄINEN ILMANSUODATUSJÄRJESTELMÄ
PIDEMPI SUODATTIMEN KÄYTTÖIKÄ. Esierotuksella karkeat, suuremmat hiukkaset poistuvat ilmavirrasta jo ennen kuin ne pääsevät varsinaiseen suodattimeen. HD2-suodatin pitää hienojakoisenkin pölyn poissa moottorista ja varmistaa siten moottorin pitkän käyttöiän, pitkät puhdistusvälit ja moottorisahan helpon hoidon. Vain esisuodattimella ja HD2-suodattimella varustetuissa malleissa voidaan puhua varsinaisesta moottorisahojen pitkäikäisestä ilmansuodatinjärjestelmästä. Tämän järjestelmän ansiosta suodattimen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin perinteisissä ilmansuodatinjärjestelmissä.


STIHL 2-MIX-MOOTTORI
ERINOMAISTA SUORITUSKYKYÄ. STIHL 2-MIX -moottorin pakokaasukuormitus ja polttoaineenkulutus ovat tavanomaista pienemmät, mikä pienentää myös käyttökustannuksia. Tämä kaksitahtimoottori on rakenteeltaan vähän huoltoa vaativa, ja se käyttää polttoainetta tehokkaasti myös suurilla tehoilla. Käytä polttoaineena bensiinin ja moottoriöljyn seosta. STIHL 2-MIX -moottori täyttää EU:n tiukan päästödirektiivin Stage V -päästöluokituksen vaatimukset.


STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka
Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.


STIHL EMATIC -JÄRJESTELMÄ
PIENEMPI ÖLJYNKULUTUS. STIHL Ematic -järjestelmään kuuluvat STIHL Ematic- tai Ematic S -terälevy, STIHL Oilomatic -teräketju ja säädettävä öljypumppu. Se syöttää ketjuöljyä sinne, missä sitä tarvitaan voiteluun. Näin öljynkulutus voi vähentyä jopa 50 %. Jos työskentelet usein pölyisissä olosuhteissa tai käytät pitkiä terälevyjä, uudella öljypumppujärjestelmällä voit lisätä öljymäärää helposti ja nopeasti.


STIHL M-TRONIC
LUOTETTAVAA TYÖSKENTELYÄ JA PARASTA SUORITUSKYKYÄ. STIHL M-Tronic mahdollistaa työvälineen parhaan mahdollisen toiminnan heti alusta lähtien. Täysin elektroninen moottorinohjaus säätelee sytytyshetkeä ja polttoaineen syöttöä kaikissa työtilanteissa ottaen huomioon ulkoiset olosuhteet, kuten lämpötilan, korkeuden ja polttoaineen laadun.


ILMAN TYÖKALUJA AVATTAVA ÖLJY- JA POLTTOAINESÄILIÖ
NOPEA JA HELPPO KÄYTTÄÄ. Bajonettikorkin ansiosta öljy- ja polttoainesäiliö voidaan avata ja sulkea helposti muutamalla otteella ilman työkaluja.


Talvi-/kesäasento
STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?