Kysyttävää tuotteista? Soita (03) 475 8300

Terhi Saiman Hunter Soutuvene

Terhi Saiman Hunter Soutuvene

Terhi Soutuvene Vm 2022

Saatavuustarkenne
Varastossa
Erityisen hyvin luontoon mukautuva avovene, jolla voi liikkua vesillä entistä huomaamattomammin. Terhi Saiman Hunter perustuu huippusuosittuun, Terhi Saiman -malliin. Ero näiden veneiden välillä löytyy Hunterin sisäväristä, joka on kauttaaltaan vihreä, kuten koko runkokin.

1 790,00 €

Terhi Saiman Hunter on erityisen hyvin luontoon mukautuva avovene, jolla voi liikkua vesillä entistä huomaamattomammin. Terhi Saiman Hunter perustuu huippusuosittuun Terhi Saiman -malliin. Ero näiden veneiden välillä löytyy Hunterin sisäväristä, joka on kauttaaltaan vihreä, kuten koko runkokin. Hunter onkin omiaan lintuharrastajille ja sorsastajille, sillä luontoon sopivan värin lisäksi sen sulava liuku on äänetöntä eikä se tuota kohtuuttomasti aaltoja.

Saiman Hunterin vakiovarustukseen kuuluu airopari sekä nivelhankaimet. Hyvän soudettavuuden lisäksi vene kulkee myös sutjakkaasti pienellä lyhytrikisellä perämoottorilla.

Terhi Saiman veneen sadevesityhjentyvyys on optimaalisin perämoottorin kanssa. Käytettäessä venettä ilman perämoottoria, on perämoottorin paino syytä kompensoida 10 kilolla, jotta vene tyhjentyy parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

Pituus: 478 cm
Leveys: 148 cm
Paino: 105 kg
Henkilöluku: 4
Moottori: 2-5 hv
Suurin suositeltava moottorin paino: 25 kg
Hyväksyntä: CE/D
Peräpeilin korkeus: Lyhyt
Sadevesityhjentyvä: √
Uppoamattomuus: √
Runko: ABS
Kellukkeet: Polyurethane
Kansi: ABS

 

Hintaan sisältyy 8"/240cm pitkät airot hankaimien kanssa sekä pohjatappi 

Näytä lisää tuotteita
Veneet tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?