Kysyttävää tuotteista? Soita (03) 475 8300

Stihl KM 131 R kombimoottori

Stihl KM 131 R kombimoottori

Saatavuustarkenne
Varastossa
Ammattikäyttöön, jossa vaaditaan kovaa suorituskykyä. Yksinkertaisempi käynnistää, sammutuspeite, suurempi polttoainesäiliö pidentää käyttöikää, paperinen ilmansuodatin, pyörökahva, 4-MIX®-moottori.
469,00 €

Tähän kombimoottoriin saat liitettyä sinulle itsellesi sopivan työkalun.

 

Tekniset tiedot:

CO2-arvo g/kWh 845
Paino kg 4,4
Pituus pikalukitukseen asti cm 94
Säiliön tilavuus l 0,71
Teho kW/hv 1,4/1,9
Teho varv 1,9
Tilavuus cm³ 36,3

 

Vakiovarusteet:
 
PITKÄIKÄINEN ILMANSUODATIN
TARKOITETTU PITKÄÄ KÄYTTÖAIKAA SILMÄLLÄPITÄEN. Koska suodatin on erittäin pitkäkestoinen, sitä ei tarvitse vaihtaa kovin usein. Tämä säästää resursseja ja vähentää huoltotarvetta.


YHDEN KÄDEN MONITOIMIKAHVA
HELPPO KÄYTTÄÄ. Yhdellä kädellä käytettävän monitoimikahvan ansiosta voit ohjata laitetta helposti ja luotettavasti yhdellä kädellä. Koska kaikki tarvittavat hallintalaitteet on integroitu kahvaan, se sopii sekä oikea- että vasenkätisille.


PIKALIITÄNTÄ KIINNITYSRUUVILLA
KOMBITYÖKALUJEN NOPEA ASENNUS. Pikaliitännän ansiosta voit kytkeä laitteeseen erilaisia KombiTyökaluja ja irrottaa niitä nopeasti ja ilman työkaluja.


MANUAALINEN POLTTOAINEPUMPPU
VÄHENTÄÄ KÄYNNISTYSKERTOJEN MÄÄRÄÄ. Manuaalinen polttoainepumppu vähentää käynnistyskertojen määrää ja nopeuttaa siten käynnistystä. Tämä on erityisen hyödyllistä pitkien käyttötaukojen jälkeen. Käytä pumppua useita kertoja ennen käynnistystä. Näin varmistat, että kaasuttimessa on käynnistyksen yhteydessä riittävästi bensiiniä.


AUTOMAATTINEN PAINEENALENNUS
VOIMIA SÄÄSTÄVÄ KÄYNNISTYS. Automaattinen paineenalennus helpottaa moottorin käynnistämistä. Kun moottori käynnistetään, järjestelmä avaa automaattisesti imuventtiilin, pidentää venttiilin avautumisaikaa ja alentaa siten puristuspainetta. Tämä vähentää huomattavasti käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa.


PYSÄYTYSPAINIKE
TYÖSKENTELY JATKUU NOPEASTI. Pysäytyspainikkeella voit sammuttaa laitteen nopeasti ja helposti esimerkiksi lyhyen tauon ajaksi. Koska painike palautuu painamisen jälkeen takaisin alkuperäiseen asentoonsa, moottori on heti käynnistysvalmis. Tämän ansiosta käynnistys on kätevämpää taukojen jälkeen ja työteho on parempi.


PYÖRÖKAHVA JA ASKELRAJOITIN
TURVALLISTA TYÖSKENTYÄ AHTAISSA TILOISSA. Pyörökahva helpottaa laitteen käyttöä myös ahtaissa tiloissa. Askelrajoitin varmistaa: Jalkaterät ja sääret eivät pääse liian lähelle teriä tai leikkuupäitä työskentelyn aikana.


STIHL 4-MIX®-MOOTTORI
SUURI TEHO MUTTA PIENI HUOLLON TARVE. STIHL 4-MIX® -moottori on nelitahtimoottori, jossa polttoaineena käytettävän öljy-bensiini-seoksen ansiosta ei tarvita voiteluöljyn kiertoon liittyviä osia. Siksi se on kompaktimpi ja kevyempi ja vaatii vähemmän huoltoa kuin perinteinen nelitahtimoottori, mutta se on silti tehokas ja sen käyntiääni on miellyttävä. STIHL 4-MIX® -moottori täyttää eurooppalaisen Stage V -pakokaasudirektiivin vaatimukset.


STIHL TÄRINÄNVAIMENNUSJÄRJESTELMÄ
MUKAVAA TYÖSKENTELYÄ. Laitteen käyttö tuottaa tärinää, joka tuntuu ennen kaikkea kahvan alueella. STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmän puskuri- ja jousiosat vähentävät moottorin tärinän siirtymistä kahvan alueelle ja siten kehoosi. Lopputulos: Laite pysyy kädessä rauhallisemmin, joten voit työskennellä väsymättä.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?